Big problem !! pls help surne
no mam dva problemy jeden vyplynul z druheho ale tak no...
takze ten prvy... odpalil som si zavadzac na win xp. to je asi ten najpalcivejsi problem
teraz opisem ako k tomu doslo
mam dva disky prvy 160 gb - rozdeleny na dve particie xp + data
druhy 40 gb bol rozdeleny na tri particie fat32 ext3 swap
bol tam openSuse, ktory vytvoril zavadzac aj pre win xp aj pre suse(proste pri starte som si mohol vybrat co mi naskoci)... chcel som vyskusat ubuntu tak si hovorim ze preformatuje sa iba ext3 swap a ubuntu bude ficiat... lenze neslo mi to sformatovat ani z ubuntu a dokonca ani z win xp. skusal som vselico ale proste neslo.. ked som pouzil partition magic 8.0 vo win tak pri formatovani celeho disku (neviem preco tam nevidel oddiely fat ext a swap) vypisal error 4 a ze zly parameter alebo co... no tak si hovorim ze vyskusam to ze sa dam do ubuntu cez live a tam odstranim vsetky particie a nahodim novu jednu
odstranil som bolo ok.. idem na hodit - nejde zase error
proste ako keby som mal posahany disk alebo co fakt netusim
no a tak si hovorim ze serem na to idem do win :D
resetol som pc no a ostal vysiet :D chyba zavadzaca - no "asi" som ho odpalil
takze zhrniem v com je problem
1. nemam zavadzac na win xp prof - velmi surne ! pls ak viete nejaky postup ako ho tam dostat tak napiste
2. nejde mi sformatovat 40 gb disk - cim to moze byt?
dakujem velmi pekne za odpovede
p.s.: som teraz na live ubuntu
mirrec
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2, Ubuntu domrdalo particie na disku jedine co ti zostava a to je natvrdo zhodit poskodene particie a dat vytvorit nove.
ako win som uz instaloval ale...
v spravnom case treba stlacit "R" ,kedy to je to zistis hned na zaciatku ,kde sa ta to pyta co chces robit.
cez to "R" a potom fixmbr
dakujem este raz :)
uz len ako rozbehat ten 40 gb HDD
vyskusal som to cez len nedavno rozbehany win :D - cez partition magic a ten to uz dokazal sformatovat a vytvorit novu particiu:)
dakujem vsetkym este raz