Lan komunikacia
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Lan komunikacia 01.05.2005 | 21:58peter golis Návštevníkked google neporadi, tak asi nie. prochat je ak sa nemylim komercne kecatko pre windows. zeby to chcelo oslovit vyrobcu?
-
Re: Re: Lan komunikacia 01.05.2005 | 23:49Nyo Návštevníkhomepage som nenasiel a aj ak by som nasiel azbuku nepoznam :´(
-
Re: Re: Re: Lan komunikacia 02.05.2005 | 00:02d Návštevníkprochat@proporta.com skus toto mail na vyrobcou...
-
Re: Re: Re: Lan komunikacia 02.05.2005 | 00:02DanoD NávštevníkNo na to som uz pozeral, pretoze tiez pouzivame prochat. Vsetko bezvysledne. Skus vpress alebo tak sa nejako vola. Pre nho su nejake programy pod linux... Potom tu este ludia pouzivali borg a ten vraj ide cez wine ale mne sa to nejako nepodarilo. Problem je ze ako prehovorit vsetkych ludi aby koli tebe presli na iny chat... :)
-
Re: Re: Re: Re: Lan komunikacia 02.05.2005 | 00:23peter golis Návštevníkicq, sim, jabber, aol im, ... alebo talk/Ytalk versus wintalk, ChitChat! zavisi od toho na co to clovek chce. alebo obycajny winpopup/net send/smbmessage. ps.: ten vykricnik je sucastou nazvu ;-)
-
-
-
-
Re: Lan komunikacia 02.05.2005 | 02:24domi66 Návštevníkno u nas na sieti sa pouziva Vypress Chat, existuje k nemu aj linuxova obdoba vyqchat. frci to spolu bezproblemovo
-