Kupa grafickej karty
potreboval by som poradit ohladom grafickej karty. Mala by byt samozrejme podporovana na Linuxe 100%, podmienkou je aj ViVo a nejaky slusnejsi cip a 512MB. Tak cena moze byt min 5000Sk max do 8000Sk. Dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
popis: Grafická karta s chipsetom NVidia GeForce EN8600GTS Silent version, pamäť 128-bit 256MB DDR3 2000 MHz, core 675 MHz, 24 pixel pipelines, rozhranie PCI-Express, výstupy VGA, Dual DVI, HDCP, HDTV-out Max. rozlíšenie 2048 x 1536. Technológie HDCP, DirectX 10 a OpenGL 2.0, NVIDIA CineFX 3.0 engine, NVIDIA Intellisample 3.0, Shader model 4.0, podpora SLI.
Tie peniaze by som radšej vložil do RAM, to je tá najdôležitejšia súčiastka hneď po CPU, keď je jej málo hneď sa to prejaví. Kúp si radšej veľa RAM a ešte ti zostane.
a ja hravam dost narocne 3D hry, a testujem beryl, takze zas GPU sa zide. a nvidia nx7300 nie je kto vie co...
Tie peniaze by som radšej vložil do RAM, to je tá najdôležitejšia súčiastka hneď po CPU, keď je jej málo hneď sa to prejaví. Kúp si radšej veľa RAM a ešte ti zostane.
To by som poradil.
Viac netreba