správca neslobodných ovládačov
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: správca neslobodných ovládačov 30.06.2007 | 12:55Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorNo ak je to Nvidia, alebo ATI tak by nemal byt problem, pre oba typy grafickych kariet existuje prave 1 ovladac ktory je univerzalny. Predpokladam, ze rozpoznat ci ide o Nvidiu alebo ATI nebude problem ... a ked nahodou tak predsa je tu stale textovy rezim.Chat
-
Re: správca neslobodných ovládačov 30.06.2007 | 13:35vlado NávštevníkMal som na mysli to,že keď mám kartu nvidia MX/MX 400,tak aby sa nainštaloval ovládač nvidia-glx-legacy,ktorý je pre staršie typy kariet a nie nvidia-glx.
-
Re: správca neslobodných ovládačov 30.06.2007 | 14:28Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátoree, normal glx, nie legacy, legacy je pre este starsieDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: správca neslobodných ovládačov 30.06.2007 | 14:43d0N0 kubuntu PoužívateľLegacy je aj pre GF4 MX440 a pod., akurát v *Ubuntu Feisty Fawn fungujú normálne ovládače a nie legacy.
-
Re: správca neslobodných ovládačov 30.06.2007 | 15:52vlado NávštevníkTakže môžem odsúhlasiť inštaláciu ovládača,ktorý ponúka "správca neslobodných ovládačov" bez obavy,že po reštarte nenabehne grafické prostredie?
-
-
-
-
-