klavesa Fn
neviete poradit nejaky postup, ako sfunkcnit klavesu Fn(+FX) na ne-IBM notebooku? pre IBMka je v kerneli podpora, avsak pre ostatne som nejak na to nic nenasiel. mam MSI megabook a chcel by som nejak rozchodit hlavne Fn+klavesy na ovladanie hlasitosti. skusal som sledovat ACPI eventy, avsak tato kombinacia ich u mna nevyvolava
este by som sa chcel opytat, ci mi niekto nepripomenie nazov programu, ktory po spusteni vypisoval kod stlacenej klavesy (tusim to zobrazovalo aj pohyb mysi a klikanie). pouzival som to asi pred 2 rokmi na sfunkcnenie multimedialnych tlacitok "mail, internet"
dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
skus pustit v konzoli showkey -s a zisti ci ti pri stlacani klaves vobec hadze nejake scankody tych klaves, lebo ak nie, s najvacsou pravdepodobnostou tie klavesy nerozbehas. inak ten program nijak nevypnes, vypne sa po 10sec necinnosti
btw vypnut sa da (aspon u mna) viacerymi sposobmi
dik za odpovede, pomocou xev som si zistil kody, potom uz len stacilo priradit kod nejakej klavese (zvolil som F13 a F14), a pouzit ich v klavesovych skratkach. a aspon som sa konecne dozvedel, co je to "enable launch feedback" v kde...kedze mi to vzdy hodilo aj do taskbaru, bolo treba pre tieto 2 polozky vypnut