dobry, mam taky problemik s hotplugom na kubu ff... automaticke pripajanie medii je riesene cez kde - tam funguje ok (sprostredkovavaju to servisne sluzby kde - nejaka nadstavba hotplugu (?))... problem nastava, ked pouzijem ineho spravcu/window managera, pripadne len konzolu - v adresari /media nemam vlozene media viditelne. udevd mi bezi. dokumentaciu k hotplugu mam jedine k suse a tam je konfiguracia trochu inak strukturovana - cez /etc/sysconfig... poradi niekto, prosim, ako sa to da rozbehat, aby som nemusel vsetko (u)mountovat rucne? dik...
len na okraj - v suse bolo plne automatizovane aj umountovanie - overene v prirucke spravcu systemu pre suse - (v zavislosti na nastaveni hotplugu) doslova sa tam pise, ze pri danom nastaveni je mozne storage media bezpecne fyzicky odpojit (vytiahnut) v momente, ked zhasne kontrolka... ale jasne, ze clovek nemoze a nemusi mat vsetko...
Predpokladam, ze tam bola len zapnuta synchronizacia a v tom pripade je mozne odpajat v linuxe vzdy ked zhasne LED. Tiez takto obcas odpajam ked som priliz lenivy ;)
Skus ist touto cestou.
ivman-a doinstalujem, ak bude treba...
dikes vsetkym...:o)