Neni to davno co som zacinal s linuxom. A bol stabilny a hlavne mal malo bugov. Teraz linux je tak precackany a neodladeny ze ide celi na urovni widnowsu. Nepaci sa mi ubuntu lebo uplne podla mna zahadzuje to co je na linuxu najlepsie.Dneska ide o kvantitu a nie kvalitu vsetci sa obhanate kadejakimi blbostami Ubuntu ktore us k n.ma presedcilo o tom ze linux je naprt . Dalsi klinec do rakvy je samotna dohoda nemenovanich firiem s microsoftom. Nepudem predsa vyvijat pre linux ked viem ze kadejeky buzik to moze v ramci niejakej trapnej dohody s mkrvosoftom ukradnut. POuzivam radcej prpieteralny softwer ale nie widnows ale eCS. A us ked linux tak debian on jediny dodrzuje to scim zacal kedisi.
s 99 percent su negramotny len frajeria ze su in a ked ide na lamanie chcleba tak skoncia.
mne sa ubuntu lubi. a ked niekto povie, ze ubuntu je totalna blbost a debian je najlepsi... tak to potom nema ten cloviecik moc tusenie o fungovani tychto distribucii...
no neviem, kazde distro a urcite aj jadro ma nejake chybicky... celkova praca s linuxom je vsak pre mna prijemna, a som rad, ze aj ked mam kupeny legalny windows, nemusim tu krabicu otvarat, kedze som spokojny s user friendly linuxom. nie som profik, a udajne ani technicky typ... ale som spokojny :)
to je len specialny novy jazyk, v prelozeni to znamena - ked vyrastiem a prestanem srat do plienok, vratim sa ku kvalitnemu operacnemu systemu a konecne pochopim, ze vyhovujuci operacny system tvori hlavne samotny uzivatel
je len na tebe ako si zlozis linux :: Arch, Gentoo, Slackware, *BSD, vlastna distribucia -> myslim ze to je asi volba pre pokrocilejsich a pre tych ktory chcu mat cisty, odladeny a rychly system.
Ubuntu je pre lamy :D je to pokracovatel tzv. lakadiel na newbies, tak ako volakedy bol Mandrake...a snazi sa userovi ulahcit kopu veci (samozrejme na ukor vykonu a uz tebou spominanej neprehladnosti).
Chces vecsiu cistotu, rychlost, prehladnost, prerad na vyssie spominane distra... ;)
Tzv. h_linuxácky humor
:D bye
I you run app,
a dalsie vykvety.
It is very hard to do any work without [kernel] documentation.
Kernel nema dokumentaciu? Pocujem prvy krat ...
uvidim ako to podje dalej. asi orejdem na debian.
ale celkova uroven ide do prdele....
> .....
> Nepudem predsa vyvijat pre linux ...
Prosim ta, co si vlastne chcel vyvijat? :)
Mno tak potom gratulujem, takych ludi neni vela :D