Instalace Auroxu z DVD bez DVD
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 05.05.2005 | 01:02Petr NávštevníkCopak ? Nikdo nevi ?
-
Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 05.05.2005 | 17:32peter golis Návštevníknormalne sa take veci robia jednoducho: clovek nastartuje z cdcka danej distribucie a ako zdroj instalacie uda harddisk, aj s cestou. ale takuto vec kazda distribucia riesila po svojom ;-)
-
Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 07.05.2005 | 00:04Petr NávštevníkNormalne ano, ale kdyz nema clovek v pocitaci dvd mechaniku a ten Aurox je bohuzel na dvd a ne na cd, tak se musi najit jine reseni a ja ho hledam.
-
Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 07.05.2005 | 00:06Petr NávštevníkRespektive kdyz jsem to delal tak jak to jde napr. se SuSE a snad i s FC, tak to u toho Auroxu nezabralo.
-
Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 07.05.2005 | 12:55Danix Návštevníksa mi zda, ze asi najjednoduxsia cesta bude pozicat si od niekoho dvd, namontovat do pc a po instalacii vratit. :-)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 07.05.2005 | 17:32Petr NávštevníkAsi jo. Jenze me se nechce kvuli instalaci toho Auroxu rozebirat dve PC. V druhem totiz DVD mechaniku mam. Nevedel jsem tedy ze kdyz jedna distribuce z HDD instalovat jde, druha to nezvladne. Navic je snad SuSE s Auroxem tak rikajic z jedne rodiny. Obe prece vzesly z Red Hatu. Nebo je dalsi moznost a to ta, ze se na cely Aurox proste vykaslu.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez DVD 07.05.2005 | 17:33Petr NávštevníkAsi jo. Jenze me se nechce kvuli instalaci toho Auroxu rozebirat dve PC. V druhem totiz DVD mechaniku mam. Nevedel jsem tedy ze kdyz jedna distribuce z HDD instalovat jde, druha to nezvladne. Navic je snad SuSE s Auroxem tak rikajic z jedne rodiny. Obe prece vzesly z Red Hatu. Nebo je dalsi moznost a to ta, ze se na cely Aurox proste vykaslu.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD bez 07.05.2005 | 18:07peter golis Návštevník>Navic je snad SuSE s Auroxem tak rikajic z jedne rodiny. Obe prece vzesly z Red Hatu. jeej, naozaj? alebo sa jedna len o skromny odhad koli pouzitiu balickovacieho systemu rpm?
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z DVD 08.05.2005 | 02:04Petr NávštevníkJedna se o ten odhad a kdysi davno to nekde dokonce psali.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Instalace Auroxu z 08.05.2005 | 15:12peter golis Návštevníkmno, to by ma zaujimalo kde to pisali. totizto suse bola odkedy ju poznam plne komercna distribucia vytvorena v nemecku (momentalne ju kupil novell). kdezto redhat je od zaciatku americka firma, ktora najprv predavala podporu k free produktu, neskor k tomu pridala aj komercne produkty.
-
-
-
-
-
-
-
-