databáza servisov schopných práce s Linuxom
Preto navrhujem do panelu na ľavej strane pridať ďalšiu položku, a to zoznam počítačových predajní a servisov, kde vedia pracovať s Linuxom, roztriedený podľa krajov a okresov. Príslušné firmy by sa mohli osloviť, či súhlasia si zaradením do databázy a mohli by sa dať rozlíšiť tak, že by si na dvere firmy nalepili Tuxa.
Kto je za? ;-)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
K tym firmam...mhm...mno bol by som za, ale budu za to pytat pravdepodobne nehorazne peniaze, bo to je nejaky nadstandard v SR :-(.
Keď som s tým už začal...
Viem zatiaľ len o jednej takej firme, kde pracuje Linuxák - je to Miro Computers, Sládkovičova ulica, Považská Bystrica.
Aj ja robím servis pre Linux. Lokalita Bánovce nad Bebravou.
Ak sa niekomu zo správcov Linuxos.sk nepozdáva táto téma, nech celú diskusiu zmaže. Myslím si však, že jediný, kto môže podporiť Linux, sme my sami. Nikto druhý to za nás neurobí. Ide o to, aby nejaký, napríklad aj technický problém neodradil budúcich alebo začínajúcich užívateľov a aby pri Linuxe vydržali a aby sa rozširoval, inak budeme zbytočne vyplakávať, že na toto a toto nie sú ovládače, že toto a toto pod Linuxom nefunguje, že výrobcovia HW toto a toto nepodporujú, lebo sa im to kvôli pár Linuxákom neoplatí.