čavte šeci, chcem Vám povedať, síce som v linuxe novice ale už začínam mať podozrenie na celý hardwarový systém tuna v MDK. Teraz neviem, že či je správne, že mám inštalovaný MDK spolu s windows na jednom pc s hardwarom väčšinou dizajnovaným pre Windows, alebo vôbec či je správne odporúčať inštaláciu obidvoch systémov do jednoho PC. Neviem sa z tohto vysomáriť, ale pokiaľ sa pamätám s windows to bolo úplne jednoduhšie. No nie všetko funguje tak ako by malo že, preto sa asi ďalej budem venovať bádaniu inak celkom fešnému linuxovi. No a ten USB? Keď ho zasuniem, všetko začne sekať a trhať aj stream z Digitaly imported :(( ale iba na chvíľu, potom už je to zase ok. aj som zapol lokálny apic a j vynútenie noapic stále to samé. Háách joj.
$ su Enter password: (zadaj heslo roota) # mkdir /mnt/usb_kluc # mount /dev/sda1 /mnt/usb_kluc
mkdir = vytvorenie adresara, staci ho vytvorit iba prvy krat mount = pripoji usb kluc (/dev/sda1) do adresara /mnt/usb_kluc niekedy nefunguje sda1, skus iba sda, prip. sda2, sda3, sdb1, sdb2... musis skusat :)