Zdravim vsetkych. S pocitacom nie som sice zaciatocnik, ale len teraz som sa rozhodol ze prejdem na linux. Ale mam s tym maly problem. Presiel som uz rozne fora, ale vsade boli popisane tie iste veci pre uplnych zaciatocnikov. Ja by som vsak potreboval najst nejaky manual v CZ alebo SK, ktore by popisovali vyssi stupen prace s linuxom, nie len instalacia a zopar prikazov. Chcel by som objavit skutocnu silu linuxu, ale dako sa mi to nedari. Neviete niekto poradit nejaky navod ako na to? Vopred vdaka.
http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html na netu je toho sposta , jen se spravne zeptat googleho
velka vyhoda linuxu je v tom, ze mozes vsetko robit viacerymi sposobmi. ak mas otvorenu hlavu, tak na vela veci prides aj sam...
Ale rad by som trocha pozmenil svoj prispevok. Bol by som rad keby ste mi popisali svoje zaciatky s linuxom, na akej urovni ste teraz a naco ho hlavne vyuzivate.
ten ti skor ukazal, ze nie si taky macher ako si si myslel nez, ze by si sa v nom uz nemal co naucit... ale je pravda, ze pod windowsom sa neda tak lahko pisat jadro ako v linuxe ;)