ako mam nainstalovat Slax?
a nizsie je slax-install , ked to napisem do Shell vypise
root@slax:~# slax-install
===========
Use make_disk.sh (for Linux) or make_disk.bat (for Windows) on SLAX CD
If you really wish to install something, install Slackware, it's far better!
pochopil som ze mam vytvorit disk.sh (pre Linux) alebo disk.bat (pre Windows)
a podtym neviem ci som to pochopil ze mam radsej instalovat Slackware , je lepsie .
prosim poradte ako mam instalovat Slax alebo ci mam najst a instalovat Slackware
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Slackware ma jednu zakladnu vlastnost, nema plnohodnotny balickovac. SALX podobne.
Slax je skor urceny ako LIVE CD alebo boot s USB-cka....A nie ako hlavny system na disku...
kolko zabera ja mam 1G usb zmesti sa ?
Skus tieto stranky... Installing Slax in the pen drive.Pripadne Boot Slax from a USB flashdrive... Live distro na USB flashdisku
SLAX na USB
BTW ten navod z Abicka je samozrejme realizovatelny v Linuxe.
Slax je predovšetkým live distribúcia, myslím, že lepšou voľbou by bolo nainštalovať slackware.
na pclinuxos je pekna vec prebrana z mandrake/mandrivy - nie je nutnost pisat root heslo :)
je tam napisane ze sa da nainstalovat na USB zmesti sa na 1G usb ?
skus DISTROWATCH A vyber si ktora sa ty paci..
Skus tie lahsie typu Kubuntu...Mandriva...PClinuxOS...
Ked si nevies rady skus Ktoré z grafických prostredí si mám vybrať?............ Akú distribúciu si vybrať?........
pozri sa vyber si nieco z tohoto:
- mint linux
- ubuntu
- pclinuxos
stiahni to a napal na CD. nainstaluj. vacsinu veci zistis sam
ospravedlnujem sa za to dllllllllllllllllhe pismenko - ale blbne mi klavesnica :)
Ked ti nepojde tak skus ten Dynamic a ked ten tiez nepojde tak potom ten Static balicek
su
a zadaj heslo pre roota, a potom napissynaptic &
a mal by sa ti spustit ten program kde si musis najst skypeUz si si ten PCLinuxOS nainstaloval alebo ho mas este ako live?
Nevie niekto len nahodou ze ktory to je ?
synaptic je NEODDELITELNA sucast distier ako ubuntu alebo pclinuxos. v pclinuxos najdes tento program v hlavnom panely
pocuj este dolezita otazka - aky mas pocitac?
teda hlavne aky mas CPU a aku RAM
segru kludne posli za wlasatym, urobi jej malu prednasku :)
u nas zas linux vadi iba otcovi, aj ked ho pouziva na rozdelenie disku
1) ak niekomu odporucas ubuntu a spol, prosim, pozri si ako sa to pise. furt to pises zle, a pritom je to len 6 pismen.
2) neotvaraj stare temy
3) nepis to, o com nevies ako funguje. wubi nenainstaluje slax, wubi nainstaluje *buntu do ms windows.