Linux a avi
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Linux a avi 19.01.2005 | 21:13pepsy Mandrake 10.1 PoužívateľNa prehravanie sluzi napr. MPlayer alebo Kaffeine. Obydva prehraju takmer vsetky formaty, nie len AVI.A obydva su lepsie ako ktorykolvek Windowsacky ... :)
-
Re: Linux a avi 19.01.2005 | 21:15Cvaldo NávštevníkPotrebujem aj neake kodeky aby mi to prehravolo ?????? A kde ich najdem???????
-
Re: Linux a avi 19.01.2005 | 21:19pepsy Mandrake 10.1 PoužívateľKodeky su uz spravidla nahodene ... Ak by ale vysiel dajaky novy ktory este nemas na CD z distribuciou tak neni problem ho stiahnut. Z vlastnej skusenosti Ti hovorim ze v Linuxe je menej starosti z videom ak vo Win!
-
Re: Linux a avi 19.01.2005 | 21:27juice Arch Linux Používateľnie, kodeky byvaju prilozene k tymto prehravacom, staci nainstalovat a pouzivat tieto dva prehravace su mplayer a xine (spominany kaffeine je len graficky frontend ku xine) a su naozaj vyborne co sa tyka kvality, vykonnosti a aj funkcnosti (podpora formatov, filtre, titulky, dvd atd.) ja sam prehravam videa uz vyhradne v linuxe v mplayeri
-
Re: Linux a avi 20.01.2005 | 02:33DanoD Návštevníkfilm ktory mi nejde pod win, urcite v mplayery pojde :)
-