Prehravanie videa online (napr. Markiza)
Mal by som otazocku ohladom prehravania videa z netu, budem uplne
konkretny, rad by som rozchodil napr. pozeranie Televiznych novin na Markize.
Problem je v tom, ze po vybere vsetkych casti relacie sa spusti len jedna a na jej konci alebo na zaciatku dalsej casti prehravanie zastane. Celkovo som zaznamenal problemy pri prehravani videa aj samostatne (niekedy proste nenabehne prehravanie je tam proste len biely obdlznik a ani to nemukne :o( ) Pouzivm Mozillu a MPlayer, resp. plug-in. Distro pouzivam PCLinuxOS 2007 (a musim ho velmi pochvalit, je podla mojho "lama-nazoru" velmi dobry,o hodne lepsi ako Ubuntu 7.04) btw aby som sa priznal je to cista instalacia a moja otazka je, ci ma niekto viacmenej zaruceny navod ako na urovni rozchodit napr. to prehravanie TN na Markiza.sk (som odrezany od Slovenska, tak aspon chcem byt v obraze)
Dufam, ze moj lama prispevok nebude nikoho iritovat :o)
Dakujem za reakcie!
S pozdravom Castler
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Urcite existuje este zopar daslich sposobov.
nepochopil si to správne. Problém je v tom že niektoré televízie vysielajú po internete dáta ktoré sú buď OK, alebo chránené cez DRM alebo vyžadujú niečo čo nefunguje poriadne ani tomu čo to vyvinul. DRM sa na linuxe nezvykne pestovať už len z princípu (a navyše sa cez to zvyknú rozširovať aj nejaké vírusy na windows) a posledný výstrelok TV Joj sa neoplatí ani komentovať, ten portál už lezie na nervy aj niektorým ich zamestnancom.
Na joj som teraz zaznamenal peknú vecičku : zvyšný kód ;)
Ako nastavim kaffeine aby prehraval video z webu namiesto mplayera?