napad na linuxos?
ked sa niekto neregistruje a pyta, tak sa mu snazime pomoct. casto ale je potrebne vediet o aku distribuciu sa v tomto pripade jedna... navrhujem pridat policko s napisanim distribucie pre neprihlasenych pouzivatelov...
ale tak to je len moj nazor. aky je ten vas?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
* (policko)
* zatial mam windows
* mam otazku nesuvisiacu s linuxom
políčko distribúcia
prepínač je to súrne (body 1 až 5)
zaškrkávatko neurobil som si zálohu konfiguráku pred jeho zmenou a neviem sa preto prihlásiť do grafiky
zaškrkávatko preinštaloval som iný os a zmizol mi linux
a podobne.
BTW (toto je uz asi trocha sci-fi) mohla by sa dorobit JavaScript logika, ze ak pisatel napise
USB + zasunul/pripojil
, objavi sa textarea s vyzvou na postnutie vypisudmesg
, alebo ak napiseCD/DVD + instalacia
, vyskoci text "Checkni MD5 sumu", s pripadnym navodom a linkom na w32 binarkuMD5.exe
.No ale dost uz halucinovania :-D
* nechat sucastny stav
* pridat nejake to policko
* pridat prepinanie na najcastejsie distribucie (chlapik si tukne na ubuntu, fedoru alebo cokolvek)
* niekto ma nauci matematiku :)
aspon zalozenie temy registrovanym. kolko stranok je akych trapnych, ze za registraciu ziskas len, co je nove na stranke a predsa sa niektori zaragistruju. Naozaj by si ten clovek rozmyslel, co napise do fora. Mimochodom neni zrobit si viac anonymnych kont. A mozno ani niektory nevedia, co ziskaju registraciou na stranke (farebne vyznacene nove prispevky, zobrazit si svoje prispevky..) i ked dalo by sa toho viac (kto je online, ..) :)
- ked som zacinal vyhladaval som vsetko gúglovaním, predpokladal som ze riesenia v angictine z vacsej komunity budu spravnejsie, aj ked casom som nasiel odpovede na moje otazky v slovencine, cestine ale vacsinou boli prebrate zo stranok, ktore som navstivil aj ja
- vacsinou v zadanej otazke uvidis o akeho uzivatela ide a ako som si vsimol tak chalani (wlasaty, borgcube, srigi, eMDi atd...)odpovedaju iba na normalne polozene otazky. hadam im to nechces zobrat :)
- kliknem pri prispevku na Odpovedat - pisem ako drak, napr. linkujem vhodne odkazy
- vyhladanie linkov nejaky cas trva
a tak sa stane, ze kym kliknem na Nahlad, niekto uz na vlakno zareaguje a pribudne tam novy post.
Slo by dorobit male upozornenie (prip. nahlad) na novy prispevok vo vlakne?
Otazka pre ostatnych >> mylite si, ze je to uzitocna fnce?
a nezabudnite tam pridat chybu, aby sa dali editovat aj cudzie prispevky (ale nikomu o tom nehovorte! :-)
ale vazne... som proti, ludia potom zacnu menej myslet a viac pisat, resp. si obsadia prve miesto v diskusii a budu pisat stale donho aby boli oni ti, ktori najviac poradili.. ti najuzitocnejsi
vlastne, som za, ale racej nech to je tak, ze autor moze nieco dopisat na koniec svojho prispevku.... takto by to bolo lepsie.. dopisal by len "sry, sekol som sa, malo tam byt dmesg a nie demsg"
a ukazovalo by sa to malym pismom