audiophile usb
.... prosim usetrite si komentare typu - integrovana zvukovka hra dobre, najlepsie zvukovky robi creative .... ;) dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Komerčné riešenie pre virtualizáciu VMware Workstation Pro bolo uvolnené bezodplatne pre osobné použitie približne od mája 2024. Jedná sa o veľmi kvalitný virtualizačný nástroj pre windows aj linux.
Vznikla česká webová stránka venovaná distribúcii EndeavourOS s podporou Arch-Linux.cz. Táto distribúcia je založená na Arch linuxe. Inštalácia je založená na Calamares.
Zdroj: EndeavourOS.cz
V rámci updatov k 1.6.2024 bol vydaný respin MX linuxu pre single board počítač Orange Pi.
Zdroj: Mxlinux org
Vyšla nová verzia rolling-update distribúcie Manjaro, ktorá spája silu Arch Linuxu s jednoduchosťou user-friendly distribúcii. Okrem najnovšieho jadra je k dispozícii pre priaznivcov KDE aj najnovšie rozhranie Plasma 6. Manjaro vychádza vo verziách s KDE, GNOME a XFCE.
Zdroj: Distrowatch
Bola vydaná verzia 0.10 textového editoru neovim. Nová verzia obsahuje množstvo vylepšení LSP protokolu, zvýrazňovania syntaxe pomocou Tree-sitteru a ďalších menších zmien. Kompletný zoznam noviniek je dostupný v oznámení o vydaní.
Zdroj: neovim.io
Retro distribúcia arix prináša prostredie kde 1.1.2 na Debian 13 (trixie).
Zdroj: ariasft.github.io
V Greenie knižnici bola vydaná prvá kniha, ktorá je vytvorená z väčšiny umelou inteligenciou. Pokrýva udalosti Druhej svetovej vojny, vrátane rôznych doplnkových tém. Kniha je v angličtine.
Zdroj: Blog na Denníku N
Retro web poskytuje informácie o starom hardvéri
Zdroj: The Retro Web
Ide o čiastkovú časť, ktorú riešia z dôvodu monopolného spravania sa v Appstore.
Zdroj: Európska Komisia
Bot využívaný na útoky proti mnohým štátnym inštitúciam v celej Európe dosiahol novú veľkosť.
Ak sa vám táto stránka páči, môžete nás podporiť tak, že si na vaše stránky umiestnite tento banner.
Náš Twitter tag je #LinuxOSsk
Inak ujo google poradil aj toto http://blog.phuture.sk/2005/06/08/m-audio-audiophile-usb-v-linuxe/
Ja mam svoju zvukovsku integrovanu sisku už niekolko období samozrejme ročných, napojenú cez zosík a repro ktoré robia riadnu neplechu a pri aj tých nahroznejších blackových žanrov znie tak dobre že dokážem rozlíšiť a vychutnať si hudbu...
A to som nespomenul ešte možnosť vypočuť si inštrumentálne skladby.
Ale tod moj nazor...ale v čom je strach a hruza...netusím...
Uvedom si, že to predsa vie z maximálne hodnoverného zdroja - raz mu to povedal jeho spolužiak zo 6. B triedy tak to predsa musí byť pravda. ;-)
Elita serem na vás....
no ale človek bez najmenšej snahy ktorý sa korunuje na elitu si zaslúži jediné, asi sa pridám.
audiophile ma sice nazov aky ma ale ani z daleka to este nie je tak super zvukovka. o tych integrovanych hovadinach sa s vami bavit nebudem. mp3 (vacsina este k tomu kodovane v lame) pocuvane na aparature ako genius... pripadne doma zbuchane bednicky na ovocie s elektro-akustickymi menicmi ... to je samostatna kapitola. a ak nazyvate tych co idu za kvalitou zvuku elitou tak potom som elita.
m-audio audiophile naozaj nemam (aku zvukovku mam to si necham pre seba lebo to nebola podstata tejto temy). ja som sa pytal na skusenosti. takze ked ziadne nemate tak nechapem preco vobec zatazujete svoje klavesnice???
ja naozaj proti vam nic nemam, pocuvajte si na com chcete a co chcete. aj tak je najdolezitejsie to aby ste vy boli spokojni. ja nie som a preto idem dalej.
audiophile usb nie je najvhodnejsia zvukovka do studia lebo je to uplne zakladna zvukovka s dost dobymi prevodnikmi. ale kedze oficialne drivery ani jedna z mnou pouzivanych zvukoviek nema pod linux tak je problem rozchodit vsetko ako sa ma. a preto musim aj nadalej pouzivat windows. pripadne este mac :).
aj tak vam vsetkym dakujem za odpovede aj ked som nechcel vyvolat taku zvukovu roztrzku.
MY sme ta ním nenazvali :-D ty sám,,,,,tod za prvé....
-------------------
. pripadne doma zbuchane bednicky na ovocie s elektro-akustickymi menicmi ... to je samostatna kapitola. a ak nazyvate tych co idu za kvalitou zvuku elitou tak potom som elita.
By si sa asi trošku začudoval koľko tie bedničky na ovocie s elektro-akustickymy menicmi stály, ver mi, viac ako tvoja PC zostava. Na to dám slovo!...
A mimochodom znovu si sa nazval elitou....
------------------------
preto musim aj nadalej pouzivat windows. pripadne este mac :).
aj tak vam vsetkym dakujem za odpovede aj ked som nechcel vyvolat taku zvukovu roztrzku.
Tak toto bola bodka ktorú si vystihol....ostanem pri Windowse,
a teda neviem nakolko rozumies o akom audiu tu je rec ale v studiach sa teda dost frci na macoch (checkni protools ;) a na domacu tvorbu dost ludi pouziva 98 ... :)
to na com si ty doma pustas mp3 ma vobec nezaujima. a urazit sa ti ma teda nepodari nakolko v tejto oblasti som daleko nad tebou :)
have a nice day !!!
buď tú kartu už máš pretože ju využiješ a jej prínos je pre teba vyšší ako náklady na jej získanie a vtom prípade si vyskúšal či ti sadnú linuxové distribúcie určené primárne na tvorbu multimediálnych umeleckých diel, alebo si si len niečo prečítal v tých časopisoch ktoré stoja toľko čo playboy a snažíš sa len mútiť vodu.
Tej druhej možnosti zodpovedá obsah a forma tvojeho vyjadrenia, teda že máš nadupané PC a si nútený poprípade používať MAC. Vieš, pri tvojom tvrdení ostávam schovaný v kútiku, pretože mňa na mojom MACe nik nenúti robiť, ja na ňom robím rád a viem aj prečo. Smajlík to nevyžehlí.
PS.: keď ju budeš mať, požičáš mi ju? zaujímalo by ma či je skutočne plug'n'play vo všetkých operačných systémoch, takako ju výrobca navrhol a ako aj fungovala phuture.
Kedže nepoznáš moju profesiu nehádž ma do nepoznaných...aspom vieš meno tak si to zisti, ja tvoje neviem tak si môžem domýšlať len na základe tvojej prezývky-nicku, čo sa teraz sam sebe čudujem, na kereho boha ti ja vlastne píšem ked sa ani predstaviť nevieš....
Hawk velky orol dohovoril....
nevedel by si mi poradit kde zozeniem nejake High-end audio subory v DVDAudio kvalite (24b@96kHz, mozno aj 24b@196kHz)???
audiomaster sa v prvom prispevku pytal, ci nema niekto skusenosti s danou externenou zv. kartou skusenosti pod linuxom. Spravil vsak chybu v tom ze napisal poznamku o tom ze integrovana zvukovka je na nic a creative nerobia najlepsie zvukovky.
mayo_s mu spokojne nasiel riesenie a zdroj informacii o tom co ho zaujima
Stano (prvy troll) napisal napriek varovaniu audiophila o tom ze JEMU znie integrovana zvukovka dobre. Stano napriek vsetkej mojej ucte k tebe a tvojmu prehladu o veciach pre Ubuntu, dostuduj si nejake veci o zvuku ako takom a elektronike. Ak mas pocit ze tebe znie dobre, neznamena to ze znie dobre vsetkym. Su ludia ktori maju iny prah citlivosti na zvuk a aj rozlisenie tonov a farby. Detto Tomas Hanzel.
V dalsom prispevku nazval Dusan audiomastera Elitou. Dusan (troll dva) mal priblblu poznamku o nizkom veku a kamaratoch. (samozrejme porovnat ci Dusan a audiophile niesu tak ista osoba by som vedel iba po zverejneni IP - mozno ani potom).
wlasaty isiel na to ako vzdy - logicky a pouzil pri tom svoje technicke vedomosti. Samozrejme ze interna zvukova karta ak nie je nejakych zazracnym sposobom odclonena bude mat v sebe rezidualny sum celej zostavy. Neprecital si vsak asi poriadne celu diskusiu ked si vlozil audiophilovy do ust meno Elita. Mozno, ze wlasaty reagoval na audiomastrovu poznamku o tom, ze creative nevie nic o zvuku. ne tak tak isto nepodlozeny vyrok a slusny diskuter si ho nevsima.
V dalsich reakciach na Tomasa Hanzela vidno, ze iba reaguje na uz rozbehnutu diskusiu, ktora je postavena na uplne zlych zakladoch.
posledaa audimasterova reakcia je iba dosledok toho ze Tomas a Stano nepridali do diskusii nic iba svoje domnienky a svoj nazor,ktory pokladaju za spravny. Chlapci poznam cloveka, ktory setril desat rokov na to aby si kupil za pol miliona repraky a zosik, vsetko je to velke ako chladnicka a jedine na to lebo je to jeho hobby. Jedina hodnotna odpoved bola od maja_s. Audiomastrova otazka bola formulovana dobre a hladal niekoho kto mu vie poradit.
A takto vznika flame (a to povazujem Tomasa a Stana za naozaj ludi co radi a dobre poradia!)
ale nie...ospravedlnujem sa, je pravda že som v behol do rozbehnutej témy ktorá v mojich odpovediach nemala zmysel či odpoved na jeho otázky, či dotazy