gnash - ako ho dostat do firefoxu?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 10:58Gibon Návštevníkgnash nedokaze prehrat vsetko...je to iba alternativa...niektore videa ti pojdu a niektore zasa nie... ked chces vidiet vsetky nahod si flash player a pojdu ti (iba za podmienky ze nie si totalne open source priaznivec).
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 12:02Frantisek Klabzuba Debian Používateľja sa nepytam ako instalovat flash, ale preco mi firefox hlasi ze nema nainstalovany flash plugin ked gnash mam nainstalovany
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 13:47Jaro NávštevníkKeď už sa tu o tom píše,tak ja flash player nainštalovaný mám,ale videa vo firefoxe prehrám len niektoré.
-
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 13:59uid0 Debian Používateľmne gnash vo firefoxe ide v pohodeDebian. apt-get into it…
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 14:26Frantisek Klabzuba Debian Používateľno dobre ale ty si firefoxovi nejak povedal ze to ma prehravat gnashom? alebo ako firefox zisti ze ma pouzivat gnash, instaloval som to zo zdrojakov
-
Re: gnash - ako ho dostat do firefoxu? 01.11.2007 | 15:51uid0 Debian Používateľja som si prekompiloval balicek z unstable a nainstaloval, firefox si uz modul nasiel samDebian. apt-get into it…
-
-
-