Špeciálna hra pod linuxom
Hlavným dôvodom prečo používam Windows popri Linuxu je hra. Nemyslím tým klasické hry z tích som už vyrástol ani ma nezaujímajú. Jediná hra čo ma baví a čo pravidelne hrávam je Poker cez netkasína samozrejme za lóváše. A na to potrebujem vindóz totiž tie kasína na nás linuxákov až tak nemyslia. Sice niektoré z nich majú svoj programík aj na linux ale len v beta verzií a v tom spústa užitočných vecičiech nefunguje. Chcem sa opítať či niektorý z vás skúšal či taký program na windows funguje cez neaký emulátor v linuxe napr. vine ako iné hry. Ak niekto z vás hráva a má stým skúsenosti rád si ich prečítam.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
k teto otazce asi nic vic neporadim :)
P.s odpovede nado mnou kolko ludi dava peniaze do napr. travianu, bitefight ... a podla mna zbytocne. Ak mu to ide tak preco si neprivyrobit?
mimochodom, neskúšal som to. považujem to za rovnakú hovadinu ako dialery, spyware, addware a vapoware (DN Forewer).
Ináč čo sa týka pokru ste trošku na omyle. Je to hazard pre toho ktorý si myslí že je to taká istá hra ako ruleta, loto, keno. Pre mňa je to v prvom rade zábava ktorá my môže ale nemusí vyniesť aj prachy. Nehrám vo veľkom. Začal som hrať v máji investoval som do toho celkovo 10 dolárov a aj ked nevyhrávam veľké peniaze aspoň internet mám odvtedy zadarmo lebo my to poker zaplatí. Koľko ludí hrá loto za 300-400 sk/mesiac a za tie roky sú v mínuse. Po čase uvidím či sa mi to oplatí alebo nie zatial hej.