svetle pismo na svetlom pozadi
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: svetle pismo na svetlom pozadi 26.11.2007 | 20:12ušiak Návštevníka prave som zistil, ze svetla farba pisma sa preniesla aj na stranku gmailu, kde su zobrazene maily...cize je to velmi necitatelne...da sa to nejako opravit?
-
Re: svetle pismo na svetlom pozadi 26.11.2007 | 21:24m4rtin.m Používateľnastavenia temy sa prenasaju do stranok ak mas vo firefoxe zapnutu moznost "Pouzit systemove farby". Najdes ju v Upravit -> Moznosti -> Obsah -> Farbyungzip my pants and suck my tarballs :P
-
Re: svetle pismo na svetlom pozadi 26.11.2007 | 22:54ušiak Návštevníkčauko, skúsil som, riešenie funguje z väčšej časti...stránka gmailu sa zobrazuje v pohode a aj zopár iných stránok, ale písanie do tohto fóra sa nezmenilo...tak isto je to aj napríklad pri zadávaní loginu na www.slsp.sk pri internet bankingu...v čom môže byť problém tentoraz??? ešte doplním, že v systémových nastaveniach som skúsil odškrtnúť checkbox "použiť farby v nie-KDE aplikáciach" a nič sa nezmenilo a vo firefoxe mám povolené použitie vlastných farieb stránky namiesto mojich preddefinovaných...
-
-
-