notebook - poradte
book: HP 6720s (GR772ES)
procesor : Intel Celeron M Processor 530 (1.73-GHz, 533-MHz FSB, 1-MB L2 cache),
pamät : 512MB DDRII, (+ 1gb dokupim)
pevný disk : 80GB 5.4krmp SATA,(+ neskor dokupim externy 320 gb)
optická mechanika : DVD±RW (DVD Napaľovačka) SuperMulti,
display : 15.4”TFT WXGA BrightView (1280x800),
grafická karta : Intel X3100 zdielaná pamäť 384MB, (tymto si niesom isty.. kurnik.. pobezi to pod linuxom?? strasne zly pocit mam z toho ze to nieje nvidia)
siet : modem, LAN, WiFi,
batéria : 6-článková Li-Ion,
porty : 3x USB 2.0, S-Video, VGA výstup
software : FREE DOS,
rozmery : 358x266x32.3mm,
hmotnost : 2.49kg,
lepsi si dovolit nemozem, aj to si myslim, ze tent je na jeho cenu (13990 s dph, keby mal niekto zaujem: shark.sk) dost namakany
Dakujem
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
no problem
to je asi maximum co viem zistit
Funkční je naprosto vše out of the box, nicméně ne vše na 100%. Hibernace i Suspend překvapivě fungují. Čtečka pamětových karet SD/MMC také, wifi perfektní, fungují i některá "hardwarová" tlačítka jako snižování hlasitosti,podsvícení,suspend.
!!!!!!při instalaci nutno vypnout v biosu SATA native mode!!!!!
tak som chcel byt pripraveny a nie na vianoce zistovat, ako sa vypina sata native mode :DNainstaloval jsem Ubuntu 7.10 beta (velmi oblíbená distribuce, kterou jsem chtěl vyzkoušet, navíc jsem nechtěl trápit intel c2d s kompilací jako v případě Gentoo, přeci jen notebook se více zahřívá a je více namáhán), !!!!!!při instalaci nutno vypnout v biosu SATA native mode!!!!!
btw. napalovacky v *ntbk nenapaluju dobre...teda tyka sa to tych lacnejsich, ktorych som majitelom aj ja. OPTIARC je proste LIKVIDATOR! Likviduje CD nenavratnym sposobom :D