ACCESS.LOG POMOC
existuje nejaka aplikacia co mi z access logu vyfiltruje a zostavi nejaku tabulku na ake stranky a chodi? popripade aj kolko sa z danej IP adresy tahalo dat?
dik
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 05.12.2007 | 10:08Samuel BWPOW Kupka Almalinux, OpenWRT PoužívateľSkus toto: http://www.mrunix.net/webalizer/Strach dát najevo své pocity a zjednat si u druhých respekt je jedním z problémů civilizovaného člověka, který se naučil zpochybňovat svou vlastní pravdu pro zdání objektivity
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 05.12.2007 | 11:08marco Návštevníkdakujem odskusam
-
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 05.12.2007 | 18:01lime Debian 3, Red Hat 6, Fedora Core 3 PoužívateľProjekt ModLogAn :))Prejdite z modrej obrazovky k linuxu :))
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 02.04.2008 | 20:37marco23 Debian-MANDRAKE-MANDRIVA Používateľskusal som ten webalizer no nejako mi nefacha .. asik je chyba vo mne ... nema niekto nejaky navod.. polopatisticky ako ho nastavit? dik
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 03.04.2008 | 17:15lieko Návštevníkked si neschopny, preinstaluj si to na fedoru alebo centos tam to funguje out-of-box
-
Re: ACCESS.LOG POMOC 03.04.2008 | 17:17KiLo Debian stable Používateľa preco ti to nefacha? co to vypisuje?cat /dev/dsp > /dev/sda - ovladanie pocitaca hlasom
-
-
-