fedora pridat/odobrat programy
nainstaloval som fedoru, s KDE aj GNOME, teraz som sa rozhodol GNOME odstranit (bolo pomale na tomto starom notebooku) cez pridat/odobrat programy som odskrtol GNOME a dal som ze pouzit
vsetko prebehlo, nakoniec vyhlasilo nejaky BUG kt som nechtiac odklikol skor ako som si precital o co islo a potom sa zavrel program pridat/odobrat (bez mojho dalsieho pricinenia)
a teraz uz nemam v menu volbu tohoto programu(ci co to vlastne je) a neviem ho spustit da sa to nejak doinstalovat a kde ho mam hladat ??
da sa instalovat rpm balicek aj bez pouzitia konzoly (yum install nazov_balicka)?? lebo mne sa teraz neda respektive neviem ako ked ho rozkliknem pyta si asociaciu s programom kt mu neviem vybrat
som z toho vsetkeho jelen asi sa pekne vratim k debian-based distru lebo v tejto fedore sa nevyznam, ale pls poradte mi ak sa to bude dat nejako vyriesit rad sa naucim ako, lebo ani neviem kde a co hladat
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
/usr/bin/gnome-app-install
a nechcem GNOME ale iba KDE plus program na pridanie/odstranenie softwaru
pirut
preinstaloval som fedoru uplne a pouzil som iba XFCE prostredie a som brutalne spokojny s rychlostou aj zo vsetkym co som potreboval resp potrebujem (net, pisanie dokumentov + audio video)