Instalacia software-u pre Windows
Preco sa mi v polke zastavi instalacia a vypise, ze to nemoze dokoncit insalaciu....., ked to spustam(instalujem) cez WINE...?????
Uz ci to je Software pre Nokia, alebo TV karta od Pinnacle ( PCTV - TVCentre PRO version 4.7), stale mi to nedokonci instalaciu...
DAKUJEM
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Instalacia software-u pre Windows 11.12.2007 | 14:31borg Fedora Administrátorno lebo wine is not emulator. win apps su pisane len pre win.
-
Re: Instalacia software-u pre Windows 11.12.2007 | 15:49Peter S. NávštevníkNemôžeš čakať že sa ti drivery (minimálne tá TV karta), čo je kernelová záležitosť nainštalujú cez wine, wine funguje v uživateľskom priestore. Mal by si hľadať linuxové riešenie....
-
Re: Instalacia software-u pre Windows 12.12.2007 | 08:01esu Gentoo x86 Používateľjj maju pravdu nainstaluj si nieco z linuxovej platformy
-
Re: Instalacia software-u pre Windows 12.12.2007 | 13:34voxar Linux Mint, Používateľskus zvacsit kompaktibilitu s wine-doors .... mozno len chyvaju niektrore kniznice ,fonty..Začať používat Linux ja ako prestať fajčiť... potrápi ťa to , ale potom je lepšie
-
Re: Instalacia software-u pre Windows 12.12.2007 | 13:34voxar Linux Mint, Používateľskus zvacsit kompaktibilitu s wine-doors .... mozno len chyvaju niektrore kniznice ,fonty..Začať používat Linux ja ako prestať fajčiť... potrápi ťa to , ale potom je lepšie
-
-
-