CS a zvuk
nainštaloval som si CS 1.6 cez Cedegu a nejako mi neide zvuk. V nastaveniach som skúšal nastaviť cez ALSA a OSS (je to tam) ale nejako mi v hre zvuk neide. Pravdepodobne mam to zle nastavené. Mohli by ste mi s tým pomôcť?
Ďakujem.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Skúšal som nastavenie ALSA (spustil test) a všetko bolo OK. OSS test však zlyhal. Tak som nastavil ako default ALSA. To však nepomohlo.
Ďalej som skúšal killall esd ako som vygooglil, ale ani to mi nepomohlo. Mám integrovanú zvukovú kartu.
Mohli by ste mi s tým pls pomôcť?
Ďakujem
Zistil som, že mi to robí na všetkých hrách pod cedegou. Pls poradte, lebo zatiaľ je to monológ. Ďakujem
Pozeral som vo Wine configuration - Libaries, či tam je, aby som ju pridal, no nenašiel som ju tam - dá sa pridať?
Alebo niečo iné?
oss-compat
, možno to pomôže.Chcel som rozbehnúť OSS a nakonfigurovat ho tak, aby mi prešiel testom v cedege (niekde na nemeckom fóre som čítal, že to pomohlo pri inej hre - namiesto ALSA spustiť OSS). Skúšal som aj killall esd a killall arts - ako pomohlo iným, ale také procesy mi nebežia.
Rád by som nakonfiguroval OSS. Skúšal som googliť, nič som nenašiel okrem príkazu, ktorý spustí test OSS - aumix. Výsledok: bash: aumix: command not found (samozrejme pod rootom).
Nikde som nenašiel ako rozbehať OSS - ani v českých príručkách od Debianu a ani google mi nepomohol. Ak by ste i vedeli pomôct, bol by som vďačný.