openSuSe 10.3
ktory ste tu poradili, no nechce to ist, v YaSte mi modul ndiswrapper nechce zobrat, aj ked ndiswrapper -i bcmwl15.inf uz je zavedene (ano teraz som to kontroloval, po restarte). Neviem co s tym mam robit dufal som ze aspon na suse mi konecne pojde to wifi. A zadruhe, rozlysenie sa tvari ako keby bolo len 1024x768 (maximalizovane okno, panel.. vsetko ma sirku len 1024) v Xorgu mam normalne 1280x800 a liveCD mi zobrazilo rozlysenie normalne. Co s tym moze byt ? Suse som po dlhom case zacal pouzivat. Predtym som mal len 10.1 ale to bolo este daavno. Dakujem za skore odpovede
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
sudo modprobe ndiswrapper
? Pozri sa, či je modul zavedenýlsmod
. A môžeš aj pozreť, čo píše jadrodmesg
. Ak sa pri nahrávaní modulu vyskytol problém, bude tam uvedený.S tým rozlíšením: Máš nainštalovaný driver správne?
dmesg
)Ja som reagoval na to, ze ide skusat ubuntu :) .
ndiswrapper -ma
Á Atilla, dlho som nečítal takýto radikálny názor. Na základe čoho usudzuješ že opensource ovadač radeon nezvláda 3D? Veď on bol dlhú dobu jedinou cestou ako spojazdniť 3D Desktop na kartách od ATI. Je pravda že poskytoval nižší výkon ale zas vyšší komfort. Inak hore sa písalo niečo o rozlíšení, nie o 3d akcelerácii. Aktivácia daného rozlíšenia sa tu rieši viac krát za týždeň, ale ak sa nikomu nechce hľadať, tak ani mne.