Totem & Xvid nepracuje
Takze ak niekto tusi ako rozbehat Totem a ostatne(xfmedia, kodeine), pripadne znormalizovat zobrazovanie titulkov pod VLC nech da vediet:) Dakujem.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 11.01.2008 | 17:51Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľA máš nainštalované aj gstreamer a gstreamer-extracodecs? Poprípade xine, libxine1, xine-extracodecs (alebo extraplugins ?? )Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 11.01.2008 | 17:57--- Návštevníkna vsetko da odpoved wiki ubuntu.cz
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 11.01.2008 | 18:31mayko ubuntu kk PoužívateľAhoj, všetky tie veci mám nainštalované(aspoň tie ktoré podľa apt existujú). Je pravda, že Totem sa správa ako v čase po inštalácii systému(ubuntu gutsy), ale už som to dávnejšie nahodil. btw: staršie .avi filmy idú vpohode(zrejme divx)
-
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 11.01.2008 | 21:09Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorLen pár otázok, akú máš grafiku a máš nahodený správny driver? Používaš 3D dekstop a skúšal si prehrať video pri vypnutých efektoch? Vieš používať vyhľadávanie? Potom zistíš či máš nahodené všetky kodeky.
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 12.01.2008 | 00:41mayko ubuntu kk PoužívateľMám nvidia mx400 64mb a ziadny 3d desktop ani nic podobné, ale mám nahodený driver od nvidie a 3d vykreslovanie ide paradne, Dokonca som si teraz vsimol ze rovnaku hlasku o nekompatibilite vyhodi aj ked mu dám prehrať mp3 súbor. Ale všade inde mi mp3 idú vpohode. Skôr mám pocit, že chyba bude niekde v Toteme, ale nevysvetluje to fakt ze xvid nejde ani na iných prehrávačoch. Správne idú len VLC a MPlayer
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 12.01.2008 | 01:10Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorPozri link, máš nahodené kodeky?
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 13.01.2008 | 17:22mayko ubuntu kk PoužívateľNechcem sa robiť múdrejším ako som, ale sotva mi chýba nejaký kodek, keď nap. vo VLCčku mi ide všetko. Aj tak som to checkol a len sa potvrdilo, že zo všetkých kodekov mám aktuálnu verziu. Skúsim ísť cestou ľahšieho odporu a urobím to ako vo Windoze: vyhodím totem, nahodím totem a budem sa modliť aby to šlo :D
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 13.01.2008 | 17:46Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľMám pocit, že VLC používa vlastné kodeky (alebo to je mplayer?)Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Totem & Xvid nepracuje 13.01.2008 | 17:53Pavel Q4OS, DistroWatch AdministrátorTo ti nepomôže.
-
-
-
-
-