mam dalsi problemik ateda, pokial mam zapnuty pod kubuntu compiz+emerald a spustim si openoffice, tak sa mi na OOo nezobrazi vrchna lista a okno sa pusti akokeby vo fulscreen mode, taktiez vsetky okna ktore dalej spustam v OOo (napr. ked si otvorim vlastnosti, vyhladavanie,...) sa mi tiez spustaju bez vrchnej listy a vo fullscreen mode. zaujimave ze ostatne programy s tym problem nemaju iba OOo (dokonca ani programy spustane cez wine). neviete niekto co s tym?
BTW kedysi som sa hral s nastaveniami OOo, zapol som tam pouzivanie OpenGL, ale potom ked som zistil ze mi to robi tieto hovadiny, som to vypol, ale robi to stale.
ale neviem co s tym skusal si vypnut compiz a spostit OO potom ci to tiez urobi ??
ja som presny opak, v msoffice neviem spravit skoro nic, ale v OOo som zvyknuty tak, ze uz by som na nic ine nechcel prejst :)
pre mn v ubu funguje
metacity --replace
neviem co ma kubu ako default (nejaky kwin alebo take daco sa mi mari)
kwin --replace
teraz to este treba rozchodit v compize a emeralde alebo uz ide aj to ??
predtym, ked som chcel ist robit s OOo tak som musle zabit compiz, odlogovat sa a znova sa nalogovat, aby mi nabehol ten kwin (netusil som jek sa to vola)
vdaka tvojej rade mi teraz staci iba spustit ten kwin --replace ked idem robit s OOo a potom ked skoncim pracu znova spustit compiz. Nie je to sice dokonale riesenie, ale aj tak je to 1000x lepsie nez predtym :)