obmedzený internet
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: obmedzený internet 19.02.2008 | 20:37Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátornapr textovy program bmonDlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: obmedzený internet 20.02.2008 | 00:35Frantisek Klabzuba Debian Používateľakeho mas internetoveho providera?
-
Re: obmedzený internet 20.02.2008 | 02:17Frantisek Klabzuba Debian PoužívateľPytam sa to preto lebo som prave dokoncil moj FUP monitor (screenshot), Bohuzial je zavysly na type ISP (aj ked da sa to rozsirit), momentalne jediny podporovany je moj, teda antik.sk.
-
Re: obmedzený internet 20.02.2008 | 09:41fantomas Návštevníknoo ja by som tiez prijal nejaky FUP monitor, mam podobne obmedzeny net ,ale problem je v tom ze mam modemove pripojenie, skusal som vnstat a ine ,ale ppp0 interface posobi nejake problemy a uklada do databazy nezmyselne udaje zatial vsade kde som to skusal
-
-
Re: obmedzený internet 20.02.2008 | 12:21Tulo NávštevníkADSL od t-comu 4G
-
-
Re: obmedzený internet 21.02.2008 | 17:34bananomet Gentoo Používateľa neslo by to teoreticky nejakym jednoduchym skriptom vycucnut z netfiltra s pravidlami bez targetov? tam je merany pocet paketov aj datovy prenos, takze naco vynachadzat znova koleso?
-
Re: obmedzený internet 29.08.2008 | 23:13Peter Mint PoužívateľAhojte, na sledovanie pohybov v sieti pouzivam iptraf. Poznate nieco na sledovanie prijatych dat v sieti podla IP alebo MAC?Žijem v krajine, kde aj zajtra znamená predvčerom :-)
-