Kopete neposiela subory
kopete mam vo verzii 0.12.7
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Kopete neposiela subory 23.02.2008 | 22:46Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorposielanie suborov cez kopete funguje az od verzie 0.5Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Kopete neposiela subory 23.02.2008 | 22:48Rado Ubuntu 7.10 Používateľa nevies kde by som to zohnal...a ostnu mi nastavenia ak kopete upgradeujem"Naším povstaním dali sme mu, národu tak dlho bezdejinnému dej a to je najväčšie mravné pôsobenie." <br/>Ľudovít Velislav Štúr
-
-
Re: Kopete neposiela subory 24.02.2008 | 09:51Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorV kopete funguje filetransfer absolútne bez problémov. Len pri použití NAT treba nastaviť nech používa proxy (napr. pre jabbim je to proxy.netlab.cz).Chat
-
Re: Kopete neposiela subory 24.02.2008 | 11:36LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátoruz aj na ICQ ide bez problemov (aj vacsie subory)?git blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: Kopete neposiela subory 24.02.2008 | 12:32Miroslav Bendík Gentoo AdministrátorNeviem, nemám ICQ.Chat
-
-
-