Dobry den a zdravim hlavne uzivatela dumaru. Rad by som upozornil, ze asi nedopatrenim ( ktore vzniklo podpisom uzivatela - meno neviem, prepac.. alebo zeby Tomáš Hanzel? Fakt neviem.. to je teraz jedno, ale v podpise ma "SPojme sa pre ANTIFA!!!" ). No, google nieje este stale dokonaly, po zadani "antifa" - a zobrazeni velkych obrazkov -
klik pre zobrazenie 9ta fotka je uzivatela dumaru zo stranky dumaru.wz.cz. Viem ze dumaru tento podpis urcite nema a rad by som na to upozornil. Mozno je to banalita, mozno nie. Kazdopadne ja by som nebol rad keby sa po zadani slovo antifa ( ak niekto nepozna skratku, tak je to skratka pre antifasistov ) zobrazila moja fotka. Mohol by som sa lahko dostat do nemalych problemov - sice nie pravnych alebo akychkolvek suvisiacich so zakonmi, ale do problemov s prislusnikmi pravice co je casto krat horsie. Neviem ci je mozne s tym nieco robit, urcite som ale chcel aspon varovat ze takyto problem tu mame.
Prajem pekny zvysok dna
1. Prestanem využívať služby Google včetne mailu
2. Pred zrušením mailu pošlem v prílohe Googlu vírus
3. Zažalujem Google za urážku na cti
4. Stiahnem z ftpčka foto a vymením ho za portrét Fidela
//dúfam že podpis so slovom sex znovu vypíše ako DUMARU a jeho fotka :-D //
PS: moj podpis
Sa mi zda, ze DUMARU ma mnoho podob klik Pri mojom pravom mene je hned 8. obrazok. Nic v zlom ale asi je to novy virus (sam Dumaru to priznal), ktorym sa infikoval Google :-)
PS: Ja som z hospody prisiel az teras ;)