Pidgin guifications
Problem je ze som prehladal cele pidgin, kazde nastavenie a stale netusim kde sa to aktivuje a potom nastavy, viete mi poradit ??? (skusal som aj hladat medzi modulmi, no neviem ktory to je a ze ako sa to nastavuje)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Pidgin guifications 05.03.2008 | 16:58Pavol XV U910-32b (Ubuntu 9.10 32bit) Používateľno je to medzi modulmi, vola sa to guifications :) a ked ho povolis (zaskrnes) a potom sa dole ti vysvieti (povoli) Nastavit modul nato kliknes a vyberes zalozku Temy tam by mala byt aj ta tema co si pridaval, ked si to urobil spravne.<o> http://zaweli.yw.sk/ Pavol XV
-
Re: Pidgin guifications 06.03.2008 | 10:05ninu Slackware, Android PoužívateľNuz, a ako sa vola ten modul po slovensky, nejaksi som to nenasiel v ziadnom slovniku ... Mam zapnute moduli upozornenie na stav priatela a aj upozornenie na spravu, ale ani v jednom sa take nieco nenastavovalo ... Je mozne ze nemam taky modul vobec ? A ak nie da sa to niekde stiahnut ???Slackware
-
Re: Pidgin guifications 06.03.2008 | 11:43Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľNainštaluj cez synaptic. Ak tam náhodou nie je, tak ho stiahni z getdeb.netČo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
Re: Pidgin guifications 06.03.2008 | 12:57ninu Slackware, Android PoužívateľOK, diky moc, je to vyriesene, nakoniec som to nemal ani nainstalovane ...Slackware
-
-
-
-