Obnova JFS
toto vlákno nadväzuje na na toto vlákno. Včera (alebo lepšie dnes) som robil aktualizáciu na Kubuntu 8.04 beta. Chcel som si vyskúšať KDE 4. Po upgrade mi však vypísalo "Damaged filesystem" Používam JFS. Nevie náhodou niekto ako mám na ňom obnoviť dáta? Mám tam všetky maturitné otázky, stredoškolskú odbornú činnosť, mp3, nejaké filmy, ... Bodlo by keby mi dáte tip na nejaký program. Bo tie čo som hľadal cez google sú demo verzie neschopné obnoviť dáta. Dík za pomoc.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: Obnova JFS 24.03.2008 | 10:09Tomáš Srnka Barz čo, už asi všetko Administrátorfsck.jfs nepomaha?Dlho som robil linuxos.sk, neskôr založil vpsFree.cz, posledných pár rokov ako tech. riaditeľ vo Websupporte
-
Re: Obnova JFS 24.03.2008 | 10:21Viliam Oravec Kubuntu 10.04 (MSI GX700PX) Používateľvypisuje mi ze bad superblock.Všichni mněli ruce od krve, jenom já hubu... :)
-
Re: Obnova JFS 24.03.2008 | 13:01Viliam Oravec Kubuntu 10.04 (MSI GX700PX) Používateľjo díky chalan. to fsck.jfs nakoniec pomohlo. ale musel som použiť sudo. < to som samozrejme vždy zabudol. Ešte raz díky za ten tip na fsck.jfs .Všichni mněli ruce od krve, jenom já hubu... :)
-
-