Kto pomoze zacinajucemu Linuxakovi ?
1,Ked som este nemal nainstalovany Linux (Ubuntu),siel Pidgin uplne perfektne....Po instalacii Ubuntu som si znova nastavil internet ale ked sa chcem lognut do ICQ,vyskoci mi chyba "Couldn't connect to host"...
2,Skoro rovnaky problem...akurat s Adobe Flash Player a Gnash Player.V Live rezime 100% ,po instalacii nejde nainstalovat.
3,Ako odstranim to,aby mi pri kazdej systemovej uprave pytalo heslo.
Vopred dakujem za odpovede.....P.S.:FAKT SURNE....
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Privela ochrany :/
2. nainstalovat samozrejme idu. ... pokial mas spravne nastavene proxy.
3. no vypnut to urcite ide ale nevidim dovod. totiz tie utility jednak niesu na kazdodenne pouzitie a jednak to je bezpecnostne riziko ako povedal Dare_devil
bonusova otazka:
nepouzivas nahodou 8.04 beta?
2,Vysvetlti pls....
3.OK...necham na vasu radu :P...
P.S.:Tomu vravim expresna pomoc...do hodiny tolko reakcii...Super komunnita :)
Really THX
takze system - sprava (aspon dufam nie som pri ubuntu kompe) - prihlasovacia obrazovka
2. Ty si instaloval flash player v live rezime?
Inak napis aku verziu pouzivas 7.04, 7.10, 32bit, 64bit.
Ale problem som vyriesil sam :P Stacilo vypnut GNOME proxy a vybrat moznost aby sa nepripajalo cez ziadne proxy,
2,Nie Flash..ten nesiel ale ten druhy (myslim ze Gnash,ten siel uplne OK)..
Ubuntu 7.10 x86
1)kompletne odinstalovat flash aj gnash
2)zalohovat a vymazat skryty priecinok .mozilla
3)navstivit webstranku adobe debilna firma a stiahnut ten archiv
4)rozbalit ho a postupovat podla navodu cize:
5)spustit ten skript v terminali a stlacat furt yes yes
6)hotovo!
ked niektory krok nebudes vediet napis a vsetci ti poradia
2,Po restarte PC sa zazracne spustila instalacia a vsetko slape :O
3,Radsej to necham tak no...
Naozaj dakujem vsetkym ktory mi pomohli a jedno velke PAN BOH ZAPLAT ... :D
P.S.: Este tak mimo temu..ako mam otvarat .exe subory ?
Ospravedlnujem sa, ale v poslednom case ma IT zaslepenost a negramotnost vytaca do 20000 ot./s :)
Samozrejme som tolerantny, kazdy si ma pravo pouzivat co chce, ale taktiez preco musia mne furt tlacit do hlavy ich korporacne sracky? Pokial mna nikto neobmedzuje, tak je mi to jedno, pokial ma zacne niecim obmedzovat je logicke ze ja sa zacnem branit (tym obmedzovanim myslim napr. - skola- prace odovzdavat iba v prop. formatoch; na predmete s nazvom inform. systemy v stavebnom podniku sa prebera cely semester excel - a to sa jedna o vysoku skolu !!! takze tak)