minimalizácia/prepínanie programov
Hladal som, ale nejaksi som nic nenasiel, keby niekto vedel pls poradte.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: minimalizácia/prepínanie programov 31.03.2008 | 14:05LUcoRP Debian, *Ubuntu, Android Administrátortiez alt+tab a tiez nie vzdy fungujegit blame | Muj Desvorc je vetsi nez tvuj!
-
Re: minimalizácia/prepínanie programov 31.03.2008 | 14:19ninu Slackware, Android Používateľide o to ze hram napr. Battle For Wesnoth a ked chcem zaroven napr. nieco z netu stiahnut, tak musim vypnut celu hru, neide mi to minimalizovat, ani prepnut tym alt+tab, preto sa pytam ci to neide inak ...Slackware
-
Re: minimalizácia/prepínanie programov 31.03.2008 | 23:15Marián Sova Ubuntu 10.10 PoužívateľPravdepodobne tá hra preberie obsluhu kláves. A tým pádom tá klávesová skratka nejde. Viem, že to robí SDL a aj Ogre. A na nich môže byť tá hra založená.Čo ťa nezabije, to ťa posilní | Leták na propagáciu jabbera v pdf | www.mikroprocesory.sk
-
-
-
Re: minimalizácia/prepínanie programov 01.04.2008 | 00:18Zefram Cochrane MS Windows Vista Ultimate 64bi PoužívateľCtrl+Alt+F1, prihlasit sa, suspendovat beziaci proces hry, tusim: kill -19 `pidof wesnoth`, prepnut sa do x (alt+F7), urobit co treba, potom cez `fg` znova obnovit tu hru (asi z povodneho terminalu). Ovsem, je to len teoria.Slobodný font na technické kreslenie
-