ZVUK, 3D EFEKTY (novačik)
grafika: ATI Mobility RADEON HD 2300, procesor: INTEL PENTIUM Dual-Core T2080 (1,73 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache), 2 GB DDR2...
Pekny den kazdemu. Prosim Vas o radu na dokonale spravanie sa notebooku. Mam problem so ZVUKOM a 3D efektmi. Teraz mam nainstalovanu "LINUX GREENIE 2.1" verziu, obraz pri sledovani "avi" formatov mi neseka ide pekne (na ubunte 7.10 mi sekalo(okrem nastavenia "t11"v Mplayer) a mal som problem s kontrastom). ani SUPERKARAMBA, alebo SREENLETS mi nechce isť :(. Ked viete prosim poradte, vopred Vam dakujem. som absolutny novacik, ale snažim sa :))
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
daj si v menu kategoriu 3D, tam mas neslobodne ovladace. pozri to najskor tam...
lspci | egrep -i '(wireless)|(network)|(ethernet)'
a skopiruj sem nech vieme co za wifi kartu mas
05:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM94311MCG wlan mini-PCI (rev 01)
navstivil si ccsm? teda compiz config settings manager? tiez je tam v kolonke 3D.
dalej musis este kliknut na plochu, dat vlastnosti, a pozriet poslednu listu. tam nastavit ze "vlastne"
displayconfig-gtk je na rovnakom mieste ako v ubuntu, teda niekde v nastaveniach gnome alebo v gnome control center. da sa tiez spustit cez alt+f2 alebo cez terminal alebo cez ozubene koliesko v paneli. staci?
musis mat v /etc/X11/xorg.conf uvedenu sekciu extensions, presne ako je v navode
Section "Extensions"
Option "Composite" "Enable"
EndSection
mas to tam, ci nie?