mint nezobrazi celu obrazovku - treba prist k okraju
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mint nezobrazi celu obrazovku - treba prist k okraju 21.04.2008 | 21:10Matej Krajčovič Ubuntu 8.10 Používateľprave som nabootoval kubuntu a tam neni ten problemYou are registered as user #457083 with the Linux Counter.<br/> Given enough eyeballs, all bugs are shallow.<br/>
-
Re: mint nezobrazi celu obrazovku - treba prist k okraju 21.04.2008 | 21:18WlaSaTy Návštevníkno vidis, tak sa pozri na ovladac a ci mas na disku v xorg.conf nieco ako virtual.
-
-
Re: mint nezobrazi celu obrazovku - treba prist k okraju 22.04.2008 | 00:12tatam Návštevníktaky isty problem som mal raz s xubuntu, islo o to, ze po restarte xservera sa uz obrazovka obrazovala cela. Tiez som tam mal sirokouhly a posuval sa hore a dole. Podla mna staci poriadne nakonfigurovat xorg a pojde to.
-
Re: mint nezobrazi celu obrazovku - treba prist k okraju 22.04.2008 | 17:22Matej Krajčovič Ubuntu 8.10 Používateľdakujem. nainstalujem to teda.You are registered as user #457083 with the Linux Counter.<br/> Given enough eyeballs, all bugs are shallow.<br/>
-
-