Som nehorazne nasrdeny, pred casom som upgradoval ramku a moje xubuntuGG islo do ahoj. Pouzival som dva mesiace pclos a nevedel som sa dockat noveho buntu. Stiahol som ubuntu HH a vsetko islo ako malo kym som nenainstaloval prop. nvidia ovladace a zase to je cele v .. Normalne bootuje a ked ma nabehnut GDM pocitac sa tvari ako vypnuty(monitor no signal, kontrolky na klavesnici nereaguju, ale komp huci dalej, da sa to zrusit len tvrdym resetom).
Prosim skuste pomoct, ze co s tym lebo docista zanevriem na buntu, co by som len velmi nerad(ked ma dovtedy neporazi:D)
dakujem velmi pekne
sudo nano /etc/X11/xorg.conf
a zmenit vsekcii Device ovladac na nv, tak sa dostanes naspet do grafiky; este by bolo dobre pozriet logy (dmesg a log X-iek, ale to si teraz nespomeniem, kde to presne je) preco to nenabehlonv -- open source s podporou 2d
nvidia -- propiertarne ovladace.. podpora 3d
noveau -- open source a vraj podporuju aj 3d ale je to nestabilne vraj. podpora je vo fedore
inac nevie niekto ako je to s podporou ATI RADEON X1550 ??? prave chcem vymenit svoju GEFORCE 7200 sa radeona...
ak mas samozrejme licenciu na win..
ja to mam tiez tak.
A preco je potrebne povedat co mas za kartu? Mozno by ti potom niekto povedal aka verzia a akym spodobom nahodena a ako skonfigurovana bude naljepsie vytuningovana. To vies, Nvidia obcas nieco dototo. Ci uz vyhodenim podpory z hlavnej vetvy ovladacov alebo vnesenim chyby. No a vzhladom na ich firemnu kulturu sa dost casto ich uzivatelia trapia podobne ako ty teraz.
Skus to rozbehat len s tou najvecsiou ramkou zasunutou v 1 slote.
...netaktoval som nic. Ked nejaku inu ramku stretnem, tak ju isto skusim a potom dam vediet, ale dovtedy sa asi vratim k pclosu.
Svkfrenkie, dufam ze ti to pomoze...