photoshop cs3
mam wine, ale ked spustim Setup.exe nic sa nestane.
Niekde som sa docital ze treba nainstalovat msxml3.msi, tak som to pomocou wine nainstaloval, a vo winecfg som nastavil kniznicu msxml3.dll na native potom som dal zas $ wine Setup.exe a zobrazi sa mi len okno ze sa nacitava instalacka ci co, najprv si to ziadalo aby som nainstalovat gecko, nejaky mozilla engine. To som nainstaloval, pozadovalo to restart pc, tak som restartoval. Zase som dal $ wine Setup.exe spustilo sa to okno ze sa nacitava instalacia a to po chvile zmizlo. Kukol som do terminalu a tam same errory, ktorymi tu zatial nechcem spamovat. Ale myslim ze sa tykali nejakych kniznic. Dufam ze niekto z vas bude vediet v com je problem, a pomoze mi ho vyriesit.
neposlite ma plz do pecka linux som si nainstaloval len vcera.
neskor sa chcem ucit v gimp ale teraz potrebujem rychlo spravit kvalitne veci, a to viem len v ps.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
nemam odkial zobrat ten nainstalovany ps. a hento je cs2 mozno cs3 by ani nesla.
potrebujem to nainstalovat z linuxu normalne. Ale dik za namahu na ten link.
neskor sa chcem ucit v gimp ale teraz potrebujem rychlo spravit kvalitne veci, a to viem len v ps.
gimp som otvoril ale to UI vomne vyvolalo sok, ucit sa to momentalne nemam cas.btw, aky je dovod instalovat cs3 pokial ide cs2?