problem s vmware a klavesnicou
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: problem s vmware a klavesnicou 14.05.2008 | 19:39Fero Volár mac OS, Ubuntu Používateľpresne toto iste mi robi VMware server na ubuntu 8.04
-
Re: problem s vmware a klavesnicou 14.05.2008 | 20:28ARny NávštevníkEste som zabudol napisat ze pri opere mi toto nerobi ale nefunguju tam zas klavesove skratky a konqueror vypada tiez viac menej v pohode. Vazne netusim kde moze byt problem. Vypada to ako keby vmware prevzal odchytavanie klaves na seba a do normalneho KDE sa nedostanu. Potom ich vsak uz nevie vratit. Tiez som si vsimol aj to ze ked dam prvy hostovany OS do fullscreenu potom spat, vypnem vmware a zapnem ho znovu tak sa uz cez Ctrl+Alt+Enter do fullscreenu nedostanem ale vmware sa zas ukonci (ocividne workstation a nie ten service). Toto je v celku vazny problem ale na nete som nenasiel ziadne info o tom.
-
Re: problem s vmware a klavesnicou 16.05.2008 | 22:41ARny NávštevníkDocasne sa da tento problem vyriesit prepnutim klavesnice na inu a spat. Nastastie sa na vmware forach o tomto bugu diskutuje a pravdepodobne bude onedlho fixnuty.
-
-