najlepsia verzia flashu ktora nepada a neseka?
Mal som najnovsiu verziu 9,0,124,0 . Nebol som s nou spokojny lebo zvuk na youtube stale sekal a prehliadac (Firefox 3 beta) zamrzal.
Teraz mam 9,0,48,0 .. Zvuk seka ovela menej, celkom spokojnost
Tiez mate problemy z flashom? Aku verziu odporucate?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
pouzivam .48 v opere a .124 vo FF 2.
obidva bez problemov (nepocitam problem opery ze po prepnuti tabu niekedy zmizne flash, aj ked v pozadi hra dalej)..takze neviem
skor by som hladal problem niekde inde
Pokiaľ ide o verziu flashu, tak tiež sa mi osvedčila max. 9.0.48.0, všetky vyššie (115, 124) spôsobujú, že keď použijem ako prehliadač Konqueror, tak zakaždým, keď sa zobrazí stránka s nejakým flashom (alebo shockwave???), tak vyskočí chybové hlásenie, že padla aplikácia nspluginviewer. A keď to vyskočí 10-krát za minútu, tak to je otrava. Zato keď si chce niekto pozrieť na www.joj.sk info o seriáli Panelák, tak potrebuje najnovšiu verziu, 9.0.48.0 už na to nestačí. Ale to je zatiaľ jediná stránka, o ktorej viem, že nutne vyžaduje najnovší flash.
MDV 2008
tu sa da zistit aku verziu libflashplayer.so pouzivate
niekde na nete som dokonca vyhrabal 7.0.25.0 :-) zvuk isiel dost dobre no miestami padal browser. takze stale zostavam na 9,0,48
to sekanie sa prejavuje hlavne na najnovsom flashi + prehliadacoch firefox 3 beta alebo firefox 2.0.0.14
otvor si jedno video a potom skus v druhom okne len tak surfovat. vtedy to seka
Nie, v žiadnom prípade. Mám rád čistý web kde nie sú veci ktoré tam podľa mňa nepatria. Interaktívne prvky sa napríklad dajú bez väčších problémov integrovať do webu pomocou ajaxu. Samozrejme s ajaxom by som nepreháňal, ajax by mal slúžiť hlavne na veci ako chat, prípadne nepodstatné drobnosti (napr. anketa) kde nie je nutné reloadovať celú stránku. K statickým prvkom by mal mať podľa mňa prístup kažký kto má akýkoľvek prehliadač schopný zobraziť xhtml. Kedysi som mal problémy s X a občas som potreboval informácie bez toho aby som naštartoval X. Vtedy by ma asi fakt naštvalo, keby bolo fórum vo flashi. Fakt ma už štvú weby ktoré si človek nepozrie bez týchto sračiek ...
Flash je zlo ktoré treba spolu s microsoftom vyhubiť. Akákoľvek nie otvorená technológia tu fakt nemá čo robiť!