mount nefunguje
neda sa mi pripojit obraz disku *.iso prikazom mount zadavam ho v style
mount /home/meno/*.iso /mnt/iso -o loop -t iso9660
a vypise mi ze
mount: wrong fs type, bad option, bad superblock on /dev/loop0,
missing codepage or other error
In some cases useful info is found in syslog - try
dmesg | tail or so
neviete cim to moze byt? skusal som viac obrazov disku, a pri vsetkych vyhadzuje to iste... a v priecinok /mnt/iso mam vytvoreny... takisto mi nechce ist ani cdemu, ked zadam
cdemu 0 /home/meno/*.iso
tak mi vypise
raceback (most recent call last):
File "/usr/bin/cdemu", line 143, in <module>
main()
File "/usr/bin/cdemu", line 135, in main
device = libcdemu.get_device_from_drive_number(args[0])
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/libcdemu.py", line 792, in get_device_from_drive_number
raise CDEmu_Error, "Do you have cdemu module loaded? - could't find block device. If you've no devfs/udev make sure you created them."
libcdemu.CDEmu_Error: Do you have cdemu module loaded? - could't find block device. If you've no devfs/udev make sure you created them.
neviete v com mam problem? dik za kazdu radu
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: mount nefunguje 19.05.2008 | 23:58pepe NávštevníkMozno bude to ISO chranene.
-
Re: mount nefunguje 20.05.2008 | 01:36Zefram Cochrane MS Windows Vista Ultimate 64bi PoužívateľJe tam len 1 iso? skusal si priamo specifikovat meno suboru? skusal si dmesh | tailSlobodný font na technické kreslenie
-
Re: mount nefunguje 20.05.2008 | 18:32bananomet Gentoo Používateľno presne toto iste robilo aj mne na gentoo. vo wine to slo cez daemon tools v pohode ale v linuchu mi vzdy vyplul takuto chybu. ak mate niekto pristup na infovek, skuste tie isa z edukacneho softveru...ani som si nepustil pri nich
-
Re: mount nefunguje 21.05.2008 | 20:53Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľno takze uz by som asi mohol mat problem.... taka blbost chlapci.. prve iso bolo rozbalene zle, takze sa ani necudujem ze ho nechcelo mountnut, ale nerozumiem, preco nechcelo namountovat tie bin... vie to mountnut len iso?
-
Re: mount nefunguje 21.05.2008 | 20:59tatar Návštevníkhttp://wiki.linuxquestions.org/wiki/CD_Image_Conversion
-
Re: mount nefunguje 21.05.2008 | 21:02Mihalko Kubuntu 8.04 Používateľsikovnee... diki moc konvertovanie ma nenapadlo
-
-
-
-