gtk + kubuntu?
dlhsiu dobu zapasim s kubuntu... neda sa mi nastavit internet cez povodne nastroje. po nahodeni gtk klikatok je vsak vsetko ok...
tak ma teda napadlo urobit zaujimave riesenie. upravit kubuntu tak, aby malo tiez gtk klikacku na nastavenie internetu. k tomu par programov co ma napadaju - krusader, gimp a firefox. takze dalsie gtk masinky (krusader je nastastie QT).
a tak ma napada taka otazocka... aky je Vas nazor na kombinaciu GTK a QT aplikacii v KDE (3.5.*) systeme?
nie je totiz problem urobit CD, kde bude aj z toho aj z toho... no v minulosti, ked bola priemerna velkost ram o dost nizsia, sa na to dost nadavalo...
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
ok dik za nazory
K tej rychlosti → aj ked mi bezia naraz QT aplikacie + GTK aplikacie + java aplikacie a kludne moze ist aj nieco cez wine, tak aj tak mi ide pocitac sviznejsie nez pod inym nemenovanym os.
Podla mna je dobre tak, ako to je. Ved ked niekto chce nejaky iny program, tak nieje problem stary odinstalovat a novy nainstalovat. Ved synaptic je uz naozaj rieseny jak pre debilov, jednoduchsiu instalaciu programov si neviem predstavit.
cisto moj nazor....
dal som to co som chcel, vyhodil som len rozne azijske pisma a podporu pre spanielcinu a portugalcinu... a ISO ma zrazu 650MB :D
tak a pomysliet co tam pridat... co takto wine? ;)