package manager
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: package manager 25.05.2008 | 14:15borg Fedora Administrátortak killni ten proces co drzi lock na tu db. alebo jednoduchsie restartuj komp.
-
Re: package manager 25.05.2008 | 14:44strudliak Návštevníkno...a uz mam pre istotu iny problem...restartol som comp a mam rezim obrazovky 640X480 a nejde to zmenit...nic som absolutne nerobil,nemenil,proste same sa to zmenilo...v control centre-periferie-monitor som skusal zmenit,ale neda sa...uz sa mi to stalo pri minulom distre...e??
-
Re: package manager 25.05.2008 | 14:52nemam Návštevníkto tie shit distra robia taketo haluze?
-
Re: package manager 25.05.2008 | 15:06strudliak Návštevníkto je este nic...ale prave som zistil,ze pri tomto drbnutom rozliseni ani nemozem zmenit nastavenia,bo okno mam velke jak to co mam na balkone a nezobrazi mi ani ikonu plikovat nastavenia...
-
Re: package manager 25.05.2008 | 15:55Branislav Poldauf Manjaro, Debian stable Používateľneviem ci to funguje vsade ale moze pomoct stlacit ALT (pravy, mozno aj lavy pojde) a kliknut mysou (lavou, mozno aj pravou) srzat a presuvat oknoLinux: the operating system with a CLUE... Command Line User Environment
-
-
-
-
-