najlepsi IM klient
zaujimal by ma vas nazor na IM klient, ktory je co najviac nabyty funkciami...
totiz je tu taky velky vyber, ze neviem, kde zacat... dlho som pouzival pidgin(imho dost malo funkcii), potom som presiel na gajim hlavne kvoli tomu, ze je robeny v pythone a pracuje s kniznicou xmpppy.py, takze som sa mohol trosku programatorsky vzdelavat. teraz ma to omrzelo a chcel by som co najviac nadupaneho klienta napisaneho v hocicom, len nech ma "zasr*** moc funkcii".
jo, a este by mohol byt opensource podla moznosti :-)
ps; len pre istotu: no flame:-)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
názvom témy
najlepsi IM klient
je poznámka
ps; len pre istotu: no flame:-)
irelevantná
Proste si vyskúšaj...ale nepýtaj sa ktorý je naj....
napr. musis uznat, ze ked taky pidgin nema ani import a export kontaktov, tak to u je sila ;-)
chcem si pozriet nejaky-ten nadupany klient a chcem taky aj nakodit, resp. aspon dokodit nejaky pekny modul do gajimu, lebo zatial som v tomto projekte len na urovni "source code browser" a snazim sa co najviac pochopit z neho a zdokonalit ho, ale to az neskor ;-)
no icq uz asi 3/4 roka nie, skype este sem-tam, a hlavne jabber moj kazdodenny :-)
Teda, ak chceš niečo buildovať, základ je čo a na čo to má slúžiť. Vieme že IM...teraz čo je potrebné...teda pýtaj sa používateľom IM klientov.
IMHO, zdá sa mi že ..."source-code browsing" skôr využiješ na "steal building" no v každom prípade ide o GNU/GPL hold môže mi to byť ukradnuté...
V každom prípade ťa podporujem...