farba ramceku oznacujuceho subory
Neviem ci tu nieco take bolo, ale potrebujem pomoc s farbou ramceku (ak napr. na ploche oznacujete viac suborov naraz).
Hladal som snad v celom Editore konfiguracie, ale nenasiel som to. Pouzivam UBUNTU 8.04 a tam je ta farba toho ramceku oranzova. Kedze ale pouzivam ciernu temu, tak mi to do tejto temy vobec nepasuje. potreboval by som zmenit tu farbu napr. na tmavo modru.
Viete niekto kde by sa to dalo nastavit ?
Vopred vdaka za vase odpovede.
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
BTW oranzova a cierna je podla mna pekna farebna kombinacia :)
BTW tak ma napadlo pouzivas metacity alebo compiz?
Ale k ciernym vlasom ide ruzova celenka s niecim cernenym na ruke. Je tu nejake volne pohodene EMU?
"Sucasna tema nepodporuje upravu farebnych schem"
skus este inu temu ze ci sa to pri nej bude dat menit
ps.: nie je nahodou k dispozicii nejaka graficka tema ktora dokaze emulovat MAC OS X look, najme jednotlacitkovu mys a odpojenie media (cd/dvd alebo loopback) jeho hodenim do kosa?
v awn je plugin ktory ti po pripojeni zariadenia hodi ikonu na listu a odpajas/vysuvas pomocou praveho kliku → unmount
ale vlastností grafickeho rozhrania masoxu sa asi tak skoro nedockame (a vlastne naco aj ked mam svoj pocitac nakonfigurovany presne podla mojich poziadaviek a vsetko mam tam, kde to chcem mat a tak ze sa mi to pohodlne ovlada, dobre to vyzera a bezi to svizne :)
co som nasiel k tej mysi