avsak po dalsion stare sa spustil kontrola hd. vypisalo, ze musim rucne spustit fsck na konzole v textovom rezime este pred spustenim Xservera a pitalo potvrdenie opravy chyb na hd. Medzi nimi bol aj WoW:
Entry 'Data' in /pali/Share/WotLK-F&F-enUS/Nainstalovane/Wrath of the Lich King Friends and Family Alpha (18923636) has deleted/unused inode 18923642. Clear<y>? no
no ja som to musel pracne kopirovat z win, lebo na linuxe sa novy datadisk neda nainstlovat, tak som data nedal zmazat. avsak ked dam zobrzit tu zlozku vypise:
ls: cannot access Data: No such file or directory BackgroundDownloader.exe Creep.dll dbghelp.dll Errors Interface Logs Repair.exe unicows.dll Wow.exe Wrath of the Lich King Install Log.html Cache Data DivxDecoder.dll ijl15.dll Launcher.exe realmlist.wtf Scan.dll WowError.exe Wrath of the Lich King - Alpha.lnk WTFDaju sa subory v tej zlozke este nejak opravit?
Nechce sa mi opat vsetko instlovat na win a cez siet kopirovat na moj pc.
Co sa s tym da robit?
tie subory zo zlozky Data som nasiel v /home/lost+found ale pod inym nazvom. Prekopirval som ich z tamad a dal som im spravne nazvy (boli nieco ako #23...)
Subory su funkcne a wow ide spustit bez problemov.