fglrx + debian testing (amd64) + wine 1.0 + Warcraft III
Používam konfiguráciu popísanú v predmete (aktuálny fglrx z debian testing repo amd64, wine 1.0 self-compiled)
Pokúšal som sa robehnúť W3:FT, avšak problém nastal hneď v menu, nevykreslovalo mi textúry (konkrétne textúry vody).
Povedal som si ok, skúsim ako to pôjde in-game. Vyzeralo byť všetko v poriadku (ba ani textúry nechýbali), až na FPS, strašne, ale strašne nízke (hrávam vo w3 iba dotu, ale bez vysokého FPS sa môžem zakopať :P ).
Myslím že problém existuje len pri grafikách AMD/ATi, avšak músím sa opýtať (čo ak motika vystrelí?!) či niekto hráva W3 s fglrx, cez wine a ide mu to všetko v poriadku. Ak by sa niekto taký našiel nech prosím odpíše do tohto vlákna jeho konfiguráciu. (xorg.conf, wine registry, wine verzia, verzia fglrx, kernel, atď...)
Doplňujúce info: HW zostava je pre W3 dostačujúca. (AMD Sempron 3000 64b, ATi Sapphire AGP8x X1650Pro 512MB, 1024MB RAM...)
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
-
-
Re: fglrx + debian testing (amd64) + wine 1.0 + Warcraft III 24.06.2008 | 15:26xenol Návštevníkspustaj hru s parametron -opengl
-
Re: fglrx + debian testing (amd64) + wine 1.0 + Warcraft III 24.06.2008 | 17:16Jaroslav Petráš Arch Linux PoužívateľVdaka za snahu poradit, avsak toto som uz skusal ;-)301 Keyboard Error. Press any key to resume or F1 for setup...
-
-
Re: fglrx + debian testing (amd64) + wine 1.0 + Warcraft III 24.06.2008 | 17:50Ladislav Michnovic SuSE PoužívateľKtoru verziu ATi ovladacov mas? Najnovsia je 8.6. Skus napriklad downgrajdnut wine alebo fglrx ovladac. P.S. Nemam ATinu.Only man who sells empty boxes is the undertaker.
-
Re: fglrx + debian testing (amd64) + wine 1.0 + Warcraft III 24.06.2008 | 18:32Jaroslav Petráš Arch Linux PoužívateľNajčerstvejšia z debian testing repozitárov. Skúšal som aj stiahnuť z ati.amd.com... Taktiež rôzne verzie Wine, fglrx a atď...301 Keyboard Error. Press any key to resume or F1 for setup...
-
-