opensuse
Takze:
1. Mozno vznikne problem s modemom od T-comu (ad2622), tak sa vas chcem spytat, na vase skusenosti s nim. Bude problem ho rozbehat?
2. Budem velmi rad, ak na mieste nebudem musiet toho vela stahovat, teda aky soft (potrebny, alebo vhodny pre fungovanie bezneho domaceho kompu) na instalacnom DVD chyba? Co by som mal stiahnut vopred?
vdaka
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
2. Neviem čo obsahuje DVD. Ale počítam, že soft na bežnú prácu s počítačom tam bude. Teda multimédiá, kancelária. Akurát neviem ako to má openSUSE s kodekmi.
2. Ties si myslim, ale chcel som sa poistit
/usr/share/doc/br2684ctl/README.Debian
:Inac odporucam naklikat si, ktore baliky sa budu instalovat a nespoliehat sa na to co tam je predvolene.
Pokial sa venuje ten kamarat aj nejakej inej cinnosti (programovanie a pod.) tak treba zaskrtnut pri instalacii aj tie nastroje ktore mu treba.
Kodeky tam su?
BTW bolo velmi zvlastne, ze aj ked som si nastavil Ethernet siet (nechcelo sa mi prestavovat IP na booku, tak som sa na tom kompe snazil tiez nastavait siet 192.168.0.0\24) a vyzeralo to, ze to akceptuje, v ifconfig jedine interface, ktore som nasiel bolo lo.
K net-setup a podobnym utilitkam som sa nedostal (tazko sa mi robi bez internetu), tak som to nakoniec vzdal. Teraz stahujem debiana (asi som moc velky lamer, aby som dokazal rozbehnut cokolvek bez jednoducheho pristupu k internetu)