Linux nenacita DVD
Doma som si dal dvd do mechaniky v ubuntu 7.10 a nevedel mi ho nacitat skusal som si to 6-7x a stale nic. Medium sa toci,kontrolka svieti ale nenacita. Ked kliknem na pocitac/mechanika CD-DVDRW tak mi vypise ze medium sa neda pripojit, v mechanike pravdepodobne neni ziadny medium, ako keby to bolo prazdne.
Nabootoval som do win.xp a tam ta ista mechanika mi to hned nacital aj som si to prekopiroval na hard disk.
Znovu boot do ubuntu z hdd tie filmy idu bez problemov, nie su poskodene. Lenze to dvd mi stale nenacita problem je taky isty. Skusal som ine napalene dvd-cka pod linux tie nacita bez problemov.
Aj moja aj kamosova napalovacka je LG. Medium je verbatim dvd-r 16x, napaloval s rychlostou 4.
Co to moze sposobovat?
Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť.
Otvor si konzolu a mountni ho rucne (prikazom mount). Budes ho mat pripojene v /media/cdrom
Iba Linux/Unix
Linux/Unix+Windows
Velmi velke subory(UDF)
DOS Kompatibilita
Vlastne(Rock Ridge, Joliet)
Nemoze byt nieco v tom, ze ked mate vo Windowse nastavene nieco, taknapalite DVD v suborovom systeme ktore precita iba Windows?
Ale to ma len tak napadlo inak do toho sa fakt nechapem:D
tam je obmedzenie na dlzku suborov a taketo rozne veci... z bezneho media to urobi kentus...
pokojne mozes mat DVD+R alebo DVD-R a tie starsie mechaniky podporuju len minuska ja osobne preferujem nekupovat +