### BEGIN INIT INFO # Provides: hddtemp # Required-Start: $syslog $network # Required-Stop: $syslog $network # Default-Start: 2 3 4 5 # Default-Stop: 0 1 6 # Short-Description: disk temperature monitoring daemon # Description: hddtemp is a disk temperature monitoring daemon ### END INIT INFO
cize:
tenprikaz --pridaj hddtemp
nacita tie info a spravy sumlinky pre runlevel 2,3,4,5 pre start a 0,1,6 pre stop, predpokladam nechce sa mi to robit rucne a neviem najst ten program, vdaka
Vytvoril som si script na upravu panela "xfconf-query" a chcel by som aby sa spustal po starte. Umiestnil som ho do zlozky init.d a spravil update-rc.d. status service status je active (exited) s chybovou hlaskou "Failed to init libxfconf: Unable to autolaunch a dbus-daemon without a $DISPLAY for X11.
co spravit aby sa script spustil po starte ?
Ten xconf by si mal spúšťať v sedení grafického prostredia (po prihlásení sa do grafiky), a nie pri štarte počítača.
ok tak ako to upravit aby sa spustil ten script automaticky az po prihlaseny sa do grafiky?
Je na to niekoľko ciest, ja osobne mám všetko narvané do štartovacieho súboru pre IceWM, aké WM/DE používaš?
lightdm Xfce4
Tu je návod.